020 - 794 19 34

Ongediertebestrijder nodig in Amsterdam?

Muizen en ratten bestrijden Amsterdam

Heeft u muizen en ratten in uw woning in Amsterdam? Hoort u ze ’s nachts lopen? Of treft u uitwerpselen aan? Schakel dan een ervaren ongediertebestrijder in om verdere overlast te voorkomen. Deze beestjes kunnen meer ellende aanrichten dan u wellicht zou denken. Zowel muizen als ratten kunnen veel schade aan uw woning toebrengen. Daarnaast zorgen ze voor stankoverlast en kunnen ze ziektes overbrengen. Neem contact met ons op via 020 - 794 19 34 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Muizen in huis in Amsterdam

Muizen kunnen veel kapot maken. Ze knagen aan meubilair, hout, bekabeling en plastic. Ze kunnen zelfs woningbranden veroorzaken doordat ze kabels vernielen. Verder zorgen ze voor slechte hygiëne, laten ze uitwerpselen langs de muur achter en bouwen ze nesten op beschutte plaatsen.

Rattenplaag bestrijden

Veel slachtoffers van een ratten- of muizenplaag proberen de dieren weg te krijgen door doe-het-zelf producten in te zetten. Dit zorgt soms voor een tijdelijke vermindering van het probleem, maar lost het probleem niet bij de bron op. De muizen blijven terugkomen.

Wilt u voor eens en voor altijd van uw muizen afkomen? Schakel dan onze ervaren bestrijders in. We maken geen gebruik van gevaarlijke rattenvallen of inhumane rattenbestrijdingsmiddelen.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in Amsterdam en omgeving.

Hoofdvestiging