075 - 300 17 02

Ongediertebestrijder nodig in Amsterdam?

Bedwantsen in Amsterdam?

Heeft u kleine rode, jeukende bultjes op uw huid als u ’s ochtends wakker wordt? Het is waarschijnlijk dat u dan met bedwantsen te maken heeft. Wilt u van deze overlastgevers af? Roep dan de hulp van VKP Plaagdierbestrijding in. Wij staan in Amsterdam en omgeving altijd voor u klaar.

Herken de bedwants

Bedwantsen worden ook wel bedluis of wandluis genoemd. Het zijn kleine roodbruine beestjes, die dieprood worden nadat ze bloed hebben gehad. U vindt ze vooral in de slaapkamer, omdat ze daar immers hun maaltijd eenvoudig kunnen vinden. Ze prikken mensen vaak meerdere keren vlak bij elkaar, dit in tegenstelling tot muggen. De jeuk die een beet veroorzaakt, is bovendien vaak heviger en langdurender dan van een mug.

Bedwantsen bestrijden

Heeft u te maken met dit vervelende ongedierte? Beddengoed en kleding moet bij een bedwantsenplaag op minstens 60 graden gewassen worden. Als u naar de wasmachine loopt, heeft u echter een grote kans om zo deze beestjes te verspreiden. Het is dus van groot belang om deze insecten in uw slaapkamer te isoleren. Ook het dichtstoppen van alle gaten en kieren waar ze zich kunnen ophouden, is noodzakelijk.

Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij het bedwantsen bestrijden? Schakel dan onze hulp in. We hebben veel ervaring in het verjagen van deze plaagdieren. Neem contact met ons op, en we komen zo snel mogelijk bij u in Amsterdam langs om de overlast op te lossen!

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Wij zijn je graag van dienst in Amsterdam en omgeving.

Hoofdvestiging