0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Amsterdam

Bedwantsen in Amsterdam?

Heeft u kleine rode, jeukende bultjes op uw huid als u ’s ochtends wakker wordt? Het is waarschijnlijk dat u dan met bedwantsen te maken heeft. Wilt u van deze overlastgevers af? Roep dan de hulp van de door ons aangedragen professional in. Wij staan in Amsterdam en omgeving altijd voor u klaar.

Herken de bedwants

Bedwantsen worden ook wel bedluis of wandluis genoemd. Het zijn kleine roodbruine beestjes, die dieprood worden nadat ze bloed hebben gehad. U vindt ze vooral in de slaapkamer, omdat ze daar immers hun maaltijd eenvoudig kunnen vinden. Ze prikken mensen vaak meerdere keren vlak bij elkaar, dit in tegenstelling tot muggen. De jeuk die een beet veroorzaakt, is bovendien vaak heviger en langdurender dan van een mug.

Bedwantsen bestrijden

Heeft u te maken met dit vervelende ongedierte? Beddengoed en kleding moet bij een bedwantsenplaag op minstens 60 graden gewassen worden. Als u naar de wasmachine loopt, heeft u echter een grote kans om zo deze beestjes te verspreiden. Het is dus van groot belang om deze insecten in uw slaapkamer te isoleren. Ook het dichtstoppen van alle gaten en kieren waar ze zich kunnen ophouden, is noodzakelijk.

Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij het bedwantsen bestrijden? Schakel dan onze hulp in. We hebben veel ervaring in het verjagen van deze plaagdieren. Neem contact met ons op, en we komen zo snel mogelijk bij u in Amsterdam langs om de overlast op te lossen!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606