0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Amsterdam

Wespen bestrijden Amsterdam

Wil je wespen bestrijden in Amsterdam omdat ze je barbecue of rustige leesmiddag in de tuin compleet onmogelijk maken? Als je ongewoon veel wespen ziet hebben ze misschien wel een nest gebouwd ergens in de tuin of bij het huis. Wespen doen eigenlijk niemand kwaad, zolang ze zich niet bedreigd voelen. Alleen bij gevaar kunnen ze enorm agressief reageren. We kennen allemaal de horrorverhalen.

Neem dan ook geen risico bij het bestrijden van wespen. Laat het weghalen van een wespennest over aan de door ons aangedragen professional. Wij gebruiken professionele methoden waarbij de veiligheid van mens en omgeving voorop staat. Bel 0800 255 3733 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Dan zorgen wij ervoor dat de rust in je tuin snel terugkeert.

Wespennest lokaliseren Amsterdam

Wespen brengen hun larven groot in een wespennest. Zo’n wespennest ziet eruit als een grote grijze kegel en is opgebouwd uit allemaal cellen. De werksters maken het nest van houtvezels die ze fijnkauwen tot een soort papier mache. Om hun kolonie ongestoord uit te breiden maken ze het nest op een rustige plaats. Dat kan een kuil zijn in de grond, een holle boom, een spouwmuur, onder een dakpan, in een tuinhuisje of op een andere plek met weinig bedrijvigheid.

Je kunt een wespennest lokaliseren door de aanvliegroute van de wespen goed te bestuderen. Daar waar de wespen telkens in en uit vliegen zit de opening van het nest. Afhankelijk van de plaats kan het makkelijker of moeilijker zijn om het nest te verwijderen. Als het nest op een moeilijk bereikbare plaats zit kun je er ook voor kiezen om alleen de wespen te bestrijden en het nest te laten zitten.

Wespennest verwijderen Amsterdam

Bij het verwijderen van het nest is het cruciaal dat er geen wespen overleven. Als er wespen overblijven kunnen deze na afloop erg agressief reageren. Schakel daarom een ervaren ongediertebestrijder in zodat de veiligheidsrisico’s voor jou en je gezin beperkt blijven en alles op de juiste manier wordt gedaan.

Als ongediertebestrijder laten we niets aan het toeval over. Als nog niet precies duidelijk is waar het nest zit zullen we dit eerst vaststellen. Het geeft ons direct een idee over de omvang van het nest en de meest geschikte bestrijdingsmethode. We gebruiken beschermende kleding en kiezen het juiste moment om de bestrijding toe te passen. En we zorgen ervoor dat het nest definitief wordt verwijderd en dat er geen wespen achterblijven.

Meer over de wesp

Hoewel je er flink last van kunt hebben zijn wespen evenals bijen een belangrijke schakel in het ecosysteem. Ze bestuiven planten, eten veel kleine insecten en ruimen een heleboel rommel op uit de natuur.

En in principe zijn ze ook helemaal niet boosaardig. De enige reden dat ze ons in de zomer tot last zijn is omdat hun natuurlijke voorraad aan zoetigheid begint op te raken. Wespenlarven geven namelijk een zoete substantie af. Deze substantie is een belangrijke voedselbron voor de overige wespen. Naarmate steeds meer larven in wespen veranderen worden ze als het ware gedwongen om op een andere manier aan de zoetigheid te komen.

Verder hebben ze ook een hele efficiënte rolverdeling. De werksters verzamelen het voedsel, het materiaal voor het nest en zorgen voor de bescherming daarvan. De koningin legt de eitjes en voedt de larven met een voorgekauwd mengsel van verschillende insectjes.

Zelf wespen bestrijden in Amsterdam

Als je zelf wespen wilt weren of bestrijden kun je een aantal dingen doen. Misschien overbekend maar daarom niet minder effectief, is de wespenval van een petfles. Je knipt het bovenste gedeelte van de fles, drukt deze omgekeerd in het onderste deel en vult de fles met een bodempje ranja.

Wil je de wespen alleen op afstand houden om lekker ongestoord buiten te kunnen eten, gebruik dan geuren om ze af te schrikken. Wespen houden bijvoorbeeld helemaal niet van de geuren van azijn, kruidnagels, koffie, ui en wierrook. Als je de geuren zelf niet storend vindt kun je tijdens het eten een schoteltje van het een of ander op tafel zetten. Gegarandeerd dat de wespen uit je buurt zullen blijven.

Contacteer de door ons aangedragen professional voor wespen bestrijden in Amsterdam

Ervaar je overlast door wespen en wil je ze bestrijden, denk dan altijd aan je veiligheid en aan die van je gezin. Wespen kunnen erg agressief uit de hoek komen als ze zich bedreigd voelen. Ga dan ook het liefst niet zelf met een wespennest aan de slag. En doe je het wel, zorg dan dat je goed voorbereid bent en precies weet wat je doet.

Weet dat je de door ons aangedragen professional altijd kunt bellen om je in Amsterdam te helpen bij het bestrijden van wespen. We zijn bereikbaar op 0800 255 3733. Je kunt bij ons terecht voor het verwijderen van een wespennest, het bestrijden van wespen en voor het nodige preventieadvies. En via het contactformulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606