0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Amsterdam

Kakkerlakken overlast in Amsterdam?

Vreest u dat u te maken heeft met een kakkerlakkenplaag? Meestal vindt u deze dieren in de keuken, achter apparaten zoals de oven en de koelkast. Dit ongedierte houdt van voedsel, vet en viezigheid, en daarom is de keuken hun ideale woonplaats. Omdat het echte nachtdieren zijn, kan het lastig zijn om te bepalen of u te maken heeft met kakkerlakken. Twijfelt u hierover en wilt u een controle door een expert? Of weet u al zeker dat u met deze diertjes te maken heeft en zoekt u een oplossing? de door ons aangedragen professional staat in Amsterdam en omgeving voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij kakkerlakken vlug voor u verjagen.

Kakkerlakken bestrijden doen wij voor u

Heeft u te maken met kakkerlakken in huis? Lukt het u niet om van deze plaagdieren af te komen? Schakel dan onze hulp in. Dankzij onze jarenlange ervaring en moderne middelen kunnen wij de problemen voor u verhelpen. Dit doen wij snel en veilig. Meer weten over onze werkwijze en service? Neem gerust contact met ons op, want we vertellen u er graag alles over. We komen met plezier bij u in de regio Amsterdam langs om de overlast van kakkerlakken weg te nemen!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606